We hebben besloten te gaan samenwerken met Dopper

We hebben besloten te gaan samenwerken met Dopper!

30 Oktober 2020

Het is tijd om ons steentje bij te dragen.

Het zal je ongeveer 2 minuten kosten om dit nieuws-item te lezen.
Tijdens elke minuut daarvan zal er een nieuwe vrachtwagenlading plastic afval in onze oceanen belanden. En in diezelfde minuut worden er wereldwijd een miljoen plastic wegwerpflesjes verkocht. Toeval? Wij denken van niet.

We hebben besloten te gaan samenwerken met Dopper, om hun toffe herbruikbare waterflessen in handen te krijgen en hun missie te ondersteunen. Zowel LCS als Dopper zet alles op alles om ervoor te zorgen dat iedereen kan en zal kiezen voor herbruikbaar in plaats van wegwerp. Dopper doet dit met campagnes die zich richten op wereldwijde bewustwording, onderzoek, educatieve programma’s, en door te investeren in schoon drinkwater-projecten. LCS zet zich in om herbruikbare items op een duurzame manier schoon te maken, waardoor deze keer op keer opnieuw gebruikt kunnen worden. Onze gezamenlijke actie voorkomt dat er 10.000 wegwerpflesjes simpelweg niet aangeschaft zullen worden en daarmee 250 kilo plasticafval niet in onze oceanen terecht zal komen… en dat elk jaar.

Want als er veilig drinkwater uit je kraan komt, is er geen excuus voor single-use.

Wil je Dopper helpen nog meer impact te maken? Sluit je aan bij hun beweging van changemakers en beloof uit de kraan te drinken. Join the wave!

Gezondheid!

balk-blauw

LEES OOK DEZE NIEUWSBERICHTEN

Tags:
, ,