Overal ‘in control’ met Limex Logic

Overal ‘in control’ met Limex Logic

Limex Logic

Januari 2021

Vanuit de behoefte om op onze dienstverlenings-locaties de operatie op afstand te monitoren, creëerde LCS samen met haar IT-partner AT-Automation een integrale HMI, SCADA en MES oplossing: Limex Logic.
Met deze applicatie hoeven onze medewerkers niet meer onnodig veel tijd te besteden aan het wisselen tussen systemen voor diverse taken, kan de planning door de klant direct aangepast worden en kunnen de reinigingsmachines eenvoudig gemonitord worden, én dat simpelweg op een mobiele telefoon, tablet of laptop.
Onze medewerkers maar ook onze klanten zijn met Limex Logic continu ‘in control’. Machinebediening, planningen, productiecijfers, rapportages; alles kan op afstand real-time worden ingezien.
Zowel op kantoor maar ook net zo makkelijk vanaf een thuis-werkplek.

Benieuwd naar Limex Logic? Kijk dan hier voor meer gedetailleerde info:
AT-Automation; case Limex Logic

LEES OOK DEZE NIEUWSBERICHTEN